sanitare
constructii
incalzire
contact
climatizare
aria verde
instaconstruct
gaze
electrice
finisaje

instaconstruct - finisaje

INSTACONSTRUCT - NECESAR MATERIALE

Reteta orientativa sapa pentru turnare la pardoseli realizate cu ciment ROMCIM LAFARGE

Retete orientative de mortare pentru pereti zidarie M10Z, M5Z si pentru tencuieli interioare si exterioare M10T, M5T realizate cu ciment MULTIBAT LAFARGE

INSTACONSTRUCT - INCHIRIERE UTILAJE Preturile prezentate nu includ TVA. Combustibilul este inclus in pret.

Inchiriere schele metalice mobile sau platforme autoridicatoare cu motor diesel pentru lucru la inaltime pentru fatade exterior sau in spatiul interior, inaltimi de lucru 5, 10, 15m

Inchiriere ciocan demolator pickhammer, compresor aer, freza beton, rotopercutor, masina taiat rosturi, masina slefuit, placa vibratoare, vibrator beton cu convertizor de frecventa

Fir

INSTACONSTRUCT - MANOPERA Preturile prezentate nu includ TVA

Zidarie cu mortar piatra la pereti, ziduri si stalpi, zidarie caramida BCA, BCU, plina, Porotherm

Confectie metalica simpla, complexa, speciala

Demolare betoane simple si armate, placi prefabricate, manual si mecanic

Refacere zidarie din piatra si caramida, reparatie crapaturi pereti si ziduri

INSTACONSTRUCT - MATERIALE

Tabla zincata, aluminiu Pret

Folie plastic, membrane, carton bitumat, polistiren expandat Pret

Gips carton, ghidaje, montanti, profile, accesorii Pret

Vata minerala, cochilii vata minerala, cauciuc elastomeric Pret

Ipsos, glet, adeziv Pret

Ferestre, usi lemn, tamplarie termopan PVC, aluminiu, lemn Pret

Grund, email, vopsea, diluant Pret

Vopsea lavabila, superlavabila, tencuiala decorativa lavabila, amorsa, adezivi, lacuri, chituri Pret

INSTACONSTRUCT - UTILAJE

Polizoare Pret

Bormasini Pret

Masini de slefuit Pret

 

 

 

 

Firma din baza de date:servicii ata group baurom construct coifer impex damila ds iskra steel construction ltd ductil steel sa esmark sp zoo geodis ro grup minohaus gunnebo industries hutmen impexmetal isopan steel italnove laminate maticom metal profile romania metalicplas impex miras international noyexim int co otel inox sa p&p mixt paro sas dr ivan nn&c prdedsiebiorstwo pentar prosider int'l trading san-team ro sid-pac steel and construction products sitos trefo sa zamil industrial investment co aplichem impex chetra spec limited cofunco dakorom prod demers import export edil due expo line sp.z o.o. iml trade international lichtgitter ro marcegaglia building spa mea meisinger, s.r.o. mechel campia turzii sa metabras metal trade impex netcom optimtech proinvest group remco romania sir safety international straaltechniek minex international sw umwelttechnik romania vesta investment voestalpine krems gmbh wuppermann stahl ading ad skop. alubel expo american construction technologies ars s.j art land astro-foil international s.r.l. athos-syntec bauten consulting bendkopp electro csd universal grup decotec impex dramer prod com euro poroton fatzer ag - geobrugg protection systems flanutis foliarex sp. zo.o g&d prefabbricati gecad net heliflex petzetakis tubos ilumino ie izoprim construct jazon sp. zo.o magnetti prefabricate mbm construct 95 metro minet sa neotek com noi construim poznan international fair ltd prosistem profile r&r racing kft rampf formenbt bt. rogic bv tecres tpl tecnoghisa unidecor construct vektor technology yape construction zaklady chemiczne bochem sp. zo.o zmm maxpol aaa izoconstruct alchimica bulgaria ltd ax perpetuum impex bravo international bull serv construct corporation color ferr kft deko roof systems

 

Furnizori din baza de date: Bosch, Osram, Philiphs, Romlux, Elba, Sidex, Silcotub, Petrotub, Mittal Steel, Tenaris, Kober, Policolor, Chimtitan,Therwoolin, Lindab, Elpreco, Isover, Matizol, Swisspor, Rigips, Armacell, Izocor, Bramac, Schiedel, Velux, Hunter, Meiser, Abb, Tunsgram, General Electric, Luxten, Legrand, Romcab, Atas, Obo Bettermann, IUS Groupe Mob, Rothenberger, Rocast, Lincoln Electric, Edwards, Roseal, Rotes, Linde, Rehau, Trocal, Dufa, Savana, Edelweiss, Deceuninck, Mga, Lafarge, Holcim, Weinberger, Tucan, Gealan

 

 

CUM SA CONSTRUIM O CASA - GHIDUL TAU IN LUCRARI DE FINISAJE Optimizat pentru tablete si telefoane mobile

SUPRAFATA CONSTRUITA DESFASURATA 150

LUCRARI FINISAJE

Nr. crt. Lucrare Cant. UM Material / UM Manopera / UM Total
1 Usa exterior
1
buc
1079.0
170.5
1250
2 Usa interior
14
buc
518.0
84.5
8435
3 Fereastra tamplarie termopan
26
462.0
68.6
13796
4 Placaj cu gips carton
32
38.2
26.0
2054
5 Parchet laminat dublu click
44
32.5
14.4
2064
6 Gresie
76
62.4
47.0
8314
7 Faianta
42
39.0
42.0
3402
8 Zugraveli
92
15.0
25.9
3763
9 Vopsitorii
68
9.0
16.3
1720
10 Izolatii vata minerala
58
40.5
14.0
3161
11 Tigla tip solzi
65
52.0
23.0
4875
12 Termosistem
90
54.6
31.5
7749
13 Burlan evacuare apa pluviala
74
m
28.0
14.3
3130
14 Alte cheltuieli (20%)
1
ans
8816.6
3926.0
12743
TOTAL LUCRARI FINISAJE:
(Lei)
76455
TOTAL LUCRARI FINISAJE:
(Eur)
19114
PRET LUCRARI FINISAJE/ :
(Lei)
510
PRET LUCRARI FINISAJE/ :
(Eur)
127
Preturile prezentate nu includ TVA. Pretul unitar al materialelor este compus din materialul de baza, materialele de montaj si cheltuielile de aprovizionare. Manopera unitara cuprinde toti coeficientii legali in vigoare. Alte cheltuieli se refera la organizarea de santier, avize constructie, taxe, lucrari diverse, transport, utilaje. Valoarea finala reprezinta pretul la cheie.

Un lucru foarte important este corelarea pozitionarii finisajelor (asezarea faiantei si gresiei) cu traseele instalatiilor (electrice, termice, sanitare), precum si cu obiectele sanitare sau echipamentele termice.

Termoizolatiile din polistiren expandat sau vata minerala duc la sporirea confortului termic atat vara cat si iarna, la eliminarea condensului, igrasiei sau a mucegaiului.

Nu stii ce sa alegi?

Hidroizolatiile din materialele bituminoase, care asigura protejarea la infiltratii, sunt absolut necesare in zonele de contact cu exteriorul. Materialele bituminoase se utilizeaza la constructii civile sau industriale, la acoperisuri plane sau in panta, asigura etanseizarea constructiilor, a fundatiilor si a zidurilor de sprijin.

Termo-hidroizolatiile realizeaza simultan atat termoizolarea cat si hidroizolarea suprafetelor. Acestea formeaza un strat continuu pe toata suprafata de izolat, adera foarte bine la orice suprafata si nu necesita indepartarea izolatiilor aplicate anterior. Se pot aplica pe tavane din interior.

Folosirea tamplariei termopan elimina pierderile de caldura, reduce poluarea fonica si in nu in ultimul rand este mult mai estetica. Va recomandam sa o folositi, chiar daca este mai scumpa, avantajele sunt evidente.

Vrei sa cunosti pretul?

Asigurarea unei pante a acoperisului in functie de natura materialului folosit la invelitoare, precum si panta de scurgere a apei pe traseele de colectare sunt lucruri esentiale de care trebuie tinut cont.

Panourile sandwich asigura o excelenta izolare termica la grosimi mici de izolatie pentru pereti exteriori sau interiori (compartimentari incaperi). Montajul este rapid si economic. O constructie realizata cu astfel de panouri si profile metalice reprezinta o investitie sigura si economica, asigurand un climat optim atat vara cat si iarna.

Parchetul laminat este recomandat pentru spatiile de locuit, cat si comerciale (grosimea acestuia ii confera o rezistenta sporita la greutati mari si nu permite deformarea), oferind astfel o atmosfera deosebita acestor incaperi. Este usor de instalat (sistem de imbinare dublu clic) si usor de intretinut (permite curatarea acestuia prin mijloace obisnuite de curatat).

Sisteme de protectie pentru diferite suprafete

Pregatirea suprafetelor inainte de vopsire. Aplicarea unui sistem de vopsire este necesar pentru protectia suprafetei respective, respectiv pentru aspect. Vopselurile trebuie diluate cu aditiv sau diluant, dar nu supradiluate. Inainte de aplicarea stratului de vopsea, se agita foarte bine vopseaua pentru omogenizare. Suprafata metalica poate fi pregatita prin curatare cu peria de sarma, sau prin sablare. O pregatire a suprafatei de buna calitate mareste durabilitatea sistemului de vopsire in timp de foarte multe ori. Pe o suprafata metalica este necesara aplicarea unui strat de grund anticoroziv, inainte de aplicarea vopselei.

Lemn: Mobila pentru aspect decorativ, dar si pentru rezistenta la diversi agenti. Tamplarie: usi, tocuri, ferestre, exterior case din lemn, mobilier de gradina. Parchet: in functie de starea parchetului (nou sau anterior vopsit), pentru trafic normal sau intens. Ambarcatiuni: rezistenta buna la apa si raze ultraviolete (UV). Solutie de tratare a lemnului anticarie.

Beton: Aceste sisteme se aplica cu scopul de a se efectua diverse marcaje pe suprafete de beton (parcari, hale industriale, depozite) pentru protectia betonului la uzura sau ca sistem antipraf pentru beton. Marcaje pe beton si borduri, vopsele antipraf pentru beton, sisteme de protectie pentru piscine, pardoseli industriale autonivelante epoxidice.

Asfalt: Marcajele pe asfalt se executa pentru semnalizarea rutiera a benzilor de circulatie si a trecerilor de pietoni. Marcajele rutiere au o importanta foarte mare pentru siguranta traficului.

Tencuieli: Sistemele de protectie pentru tencuieli trebuie sa asigure rezistenta constructiei in timp, la intemperii, la umiditate, la radiatii UV si nu in ultimul rand, sa permita o curatare usoara. Sistemele cele mai folosite pentru protectia peretilor sunt cele pe baza de apa (vopsele lavabile si superlavabile). Se folosesc pentru interior sau exterior. Tencuieli sintetice decorative: cu diverse granulatii, pentru marmura sau cuart colorat. Sisteme antimucegai, vopsea de tigla, garduri de beton, sisteme de protectie pentru pereti epoxidice.

Metal: Este foarte importanta protectia otelului, pentru stoparea procesului de coroziune (care duce in final la rugina). Pentru o protectie eficienta a otelului, sistemul de protectie trebuie sa cuprinda un grund anticoroziv (pentru a stopa procesul de coroziune) si un strat final de vopsea sau email (care sa asigure protectia grundului la conditiile de mediu). Grundul: este o pelicula ce contine pigmenti anticorozivi ce stopeaza procesul de ruginire. Granduri cu zinc: epoxidice, anorganic etilsilicat (pentru protectie la temperaturi inalte), siliconic. Emailul: reprezinta stratul final al protectiei, tipul de rasina si uscarea peliculei determinand rezistenta la agentii agresivi din mediu (mediu acid, mediu bazic, umiditate ridicata, temperatura, radiatii UV). In functie de cerintele de rezistenta ale protectiei, in sistemul de vopsire, intre straturile de grund si cele de email se pot interpune straturi intermediare de vopsea, care trebuie sa faca eficient legatura intre grund si email. Tipuri de emailuri folosite in industrie. Alchidice grase si medii: rezistenta buna in medii fara agenti agresivi deosebiti. Alchidice acrilate si alchidice uretanizate: au rezistenta mai buna fata de alchidicele nemodificate. Epoxidice: aderenta foarte buna la suport, rezistenta deosebita la o gama larga de agenti agresivi, recomandate pentru interior. Poliuretanice: rezistenta buna la mediu slab acid sau slab bazic, agenti abrazivi, solventi, umiditate, rezistenta extraordinara la radiatiile UV. Clorcauciuc: are cea mai buna rezistenta la acizi, trebuie aplicat pe suprafata sablata in combinatie cu un grund epoxidic. Siliconice: rezistenta cea mai buna la temperaturi inalte. Epoxiester: combina rezistenta deosebita la agentii corozivi cu protectia la temperatura ridicata. Vopsea Termospumanta: pentru protectia la foc, pentru structura de rezistenta a cladirilor. Vopsea reflectorizanta: folosita pentru semnalizari, este fluorescenta. Vopseluri pentru mijloace de transport (autoturisme, autobuze, tramvaie, troleibuze, vagoane de calatori si de marfa), avioane si domeniul naval (nave maritime, fluviale).

Produse Electroizolante Lacuri de impregnare: impregnarea masinilor electrice, aparatelor, transformatoarelor, folosite pentru rigidizarea bobinajelor. Lacuri de acoperire: acoperirea bobinajelor, carcaselor masinilor electrice, a circuitelor imprimate si a aparaturii electrice, pentru rezistenta in timp, la intemperii si agenti agresivi. Lacuri conductoare si semiconductoare: utilizate ca egalizatori ale potentialelor de incarcare electrostatica. Lacuri de incleiere tole: au ca scop acoperirea, incleierea si rigidizarea miezurilor transformatoarelor electrice, pentru amortizarea zgomotelor, la lipirea foliilor bandajelor si fixarea bobinelor transformatoarelor de inalta tensiune pentru curenti slabi. Lacuri izolante de acoperire tole magnetice: se folosesc pentru acoperirea tolelor magnetice sau a benzilor din tabla silicioasa. Mase de turnare si incapsulare: pentru inglobare sau incapsulare transformatoare electrice de joasa si inalta tensiune.

Aluminiu si tabla zincata se foloseste un grund epoxidic de aderenta, pentru protectia anticoroziva a aliajelor, iar peste acesta se pot aplica diverse emailuri.

Mase plastice se pot aplica atat produse nitro, cat si poliuretanice. Pentru produse din poliester armat cu fibra de sticla se pot vopsi cu produse poliuretanice bicomponente.

Baza de date include firme din Bucuresti; Alba: Alba-Iulia, Cugir, Sebes, Aiud, Blaj, Ocna-Mures; Arad: Arad, Curtici, Liova, Ineu; Arges: Pitesti, Campulung, Mioveni, Curtea de Arges, Topoloveni; Bacau: Bacau, Onesti, Comanesti, Moinesti, Darmanesti, Targu Ocna, Slanic Moldova; Bihor: Oradea, Salonta, Marghita, Beius, Statiunea Baile-Felix; Bistrita: Bistrita-Nasaud, Beclean, Sangeorz-Bai; Botosani: Botosani, Dorohoi, Darabani; Brasov: Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Poiana-Brasov, Predeal; Braila: Braila, Ianca, Faurei; Buzau: Buzau, Ramnicu-Sarat, Nehoiu, Caras-Severin: Resita, Caransebes, Oravita, Baile-Herculane; Calarasi: Calarasi, Oltenita; Cluj: Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia-Turzii, Gherla; Constanta: Constanta, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Harsova, Eforie; Covasna: Sfantu-Gheorghe, Covasna, Targu-Secuiesc, Baraolt, Intorsura Buzaului; Dambovita: Targoviste, Moreni, Gaesti, Pucioasa, Fieni; Dolj: Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi; Galati: Galati, Tecuci; Giurgiu: Giurgiu; Gorj: Targu-Jiu, Motru, Rovinari, Tismana; Harghita: Miercurea-Ciuc, Odorhoiu-Secuiesc, Gheorghieni, Toplita, Borsec, Tusnad; Hunedoara: Hunedoara, Deva, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Orastie, Brad, Semenic; Ialomita: Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara; Iasi: Iasi, Pascani, Targu-Frumos; Ilfov: Buftea, Otopeni; Maramures: Baia-Mare, Sighetu-Marmatiei, Borsa, Cavnic; Mehedinti: Drobeta-Turnu-Severin, Orsova; Mures: Targu-Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata; Neamt: Piatra-Neamt, Roman, Targu-Neamt, Bicaz; Olt: Slatina, Caracal, Corabia, cornicesti; Prahova: Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Sinaia, Valenii de Munte, Comarnic, Urlati, Boldesti-Scaeni, Busteni, Plopeni, Slanic, Azuga; Satu-Mare: Satu-Mare, Carei, Negresti-Oas, Salaj: Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou; Sibiu: Sibiu, Medias, Cisnadie, Ocna-Sibiului, Suceava: Suceava, Falticeni, Radauti, Campulung-Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului; Teleorman: Alexandria, Rosiori de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea, Videle; Timis: Timisoara, Lugoj, Samnicolaul-Mare, Jimbolia, Buzias; Tulcea: Tulcea, Macin, Babadag, Sulina; Vaslui: Vaslui, Barlad, Husi, Negresti, Valcea: Ramnicu-Valcea, Dragasani, Calimanest-Caciulata, Horezu, Baile Olanesti, Ocnele Mari; Baile Govora; Vrancea: Focsani, Adjud, Marasesti, Panciu

 

instaconstruct constructii sanitare incalzire electrice climatizare finisaje gaze amenajari contact

www.instaconstruct.ro - preturi, manopera, suport tehnic la tot ce te intereseaza

Toate preturile prezentate nu contin TVA.

Pentru vizualizarea corecta a paginilor din acest site va rugam sa folositi IE, Chrome, Opera sau Safari.

Copyright © 2008-2015 www.instaconstruct.ro Toate drepturile rezervate.

INSTACONSTRUCT - MATERIALE Preturile prezentate nu includ TVA

Pardoseli interioare - parchet laminat, lemn masiv, triplustratificat, bambus

Pardoseli interioare - gresie mata si lucioasa, marmura, granit, piatra naturala - travertin, pluta, linoleum PVC - trafic usor, mediu si intens, mocheta

Tabla neagra (calitate otel S235JR / S275), decapata, striata (S235JR), zincata (g este grosimea tablei in mm: 0.3, 0.35, 0.4, 0.5, 0.6, 0.7, 0.8, 1, 1.25, 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 - dimensiunile peste 2mm sunt pentru tabla neagra, respectiv striata - material S235JR)

INSTACONSTRUCT - MANOPERA

Compartimentari Pret

Izolatii Pret

Invelitori acoperisuri Pret

Jgheaburi, burlane, sarpante Pret

Tencuieli Pret

Pardoseli, plinte, placaje Pret

Usi, ferestre Pret

Geamuri Pret

Zugraveli, vopsitorii Pret

Imprejmuiri Pret

Protectie suprafete prin curatire, sablare, vopsitorii Pret

 

 

Firme din baza de date: aco srl acom materiale de constructii s.a. agrob buchtal - deutsche steinzeug keramik gmbh andami comp s.r.l. anticorosiv sa assan panel axis grup baum cas fibres bengoss comimpex britt bucuresti trading celco cell - fast ceramica cimsa cimento sanayi ve ticaret a.s. compania de distributie in constructii computer control systems constam metal si industrie csz csolnoki szerelvenygyarto kft czechtrade promotion agency delro consulting dunamenti tuzvedelem zrt. durostone kft east european trade effe 2 termotecnica eisenwerke fried wilh. duker gmbh ejot romania enid impex etanco romania fira barcelona gerlinger gmbh & co kg graitec roumanie hard floor sistem hauraton romania henkel bautechnik icecon isobau rom grup isolet kft isomat romania srl isomec srl isopan est isopan pm karl bachl gmbh&co kg kesz kft. kew kunststofferzeugnisse gmbh kingspan kontirom kwarcsystem sp.zo.o lga bautechnik gmbh macon metecno trading romania metexon modern cm nasa sloga a.d. neotehnic macon noack ingenieur nurnberg global fairs pagel romania panbex romania parcon polifoam co. ltd. trocellen group profix rettenmeier holding ag richter intercom rohde kg rompolykem sastuc schiedel sisteme de cosuri semmelrock stein+design sigura total fire & building engineering simpromat solaron construct somaco s.a. steelmet romania. stefanescu construct stobich brandschutz gmbh & co kg swisspor tarest produzione terwa romania topanel trimo d.d. tw consult unicom intercarn wiegel-gebaudetechnik xella ro zambelli fertigungs gmbh&co.kg a&l handels abatech barwa sam brucha ges mbh carmeuse holding chempro chemicals cocc soft construct dialust 2000 impex entegre harc sanayi ve ticaret a.s. european investments enterprises gibb prodcomex guris export import and marketing co. inc. hamar sp.j hekim yapi endustrisi san.ve tic. a.s. hj elomo consult ing ib inginer birou impex aurora intel soft isiklar building materials izopoli yapi elemanlari taahhut san-ve tic lt kapitan dyado nikola ad lizsu exim srl macony trade house mc bauchemie produse chimice meiser ferroste kft metal panel okyanus kimya p.p.h. minbud piotrowice polnebo rafiz strygner / dyczkowscy spolka jawna retco rhr kft. romex romania sea romania soceram sucursala doicesti standart insulation&building materials stefi primex teknopanel total construct impex universitatea de arhitectura si urbanism ion mincu urtim formwork and scaffolding systems arcon austrotherm com bauder bituline industries bitum international co.fa construct romania daw benta romania europlast industries fibran g. tiktas glina gunnex ro hidro & termo izolatii icopal romania isopor izowest impex lenko masterplast romania maxim united nica prod construct 95 ode yaltim sanayi ve ticaret policolor polyglass romania profil construct distribution reximaco styropex szlov kom impex temad co top color ursa romania a.d. polet igk almetsan structural members ind. and trade ltd. art-expo baduc sa bramac sisteme de invelitori coilprofil copernit spa dablex sp.zo.o elpreco sa. eslon bv eternit distributie euro house euro narcis europal construct final distribution finn steel free star free star g&g romania gunnex ro gutta trade iridex group constructii koma sp.zo.o kronlux f.m. lindcon mediterran rom sisteme de invelitori megaprofil metrom import-export mido comimpex 94 nemetschek romania novabit o-metall romania onduline materiale de constructii orbital sisteme de invelitori pruszynski sp.zo.o roofart ruukki romania safi construction systems co second generation trading siceram technonicol rom tegola romania tondach romania vetrieb toza markovic transberg trasal velux romania vikingprofil aced trading international acen adolf lupp gmbh & co kg agogos alpha bank romania sa anmopyc anuntul telefonic aragon exterior banca comerciala carpatica banca comerciala romana cartagina build casa de economii si consemnatiuni - cec chamber of small and medium sized ind. of thess. delta ioannidis bros co domus consulting domus magazin srl eurometropola estate georgia construct glasweberei jens wendland e.k. glina hatzlacha hebo gmbh hessen pavilion c/o stuttgarter messe house consult ingenieurkammer hessen isomax kft krause systems gmbh lamella-epis kft. leon consulting lowe public relations media agency media on mediafax modern media group / dialog textil nado stell, donis z & co.e.e. neotex panmetal s.a.c.i. rampa invest rebo ring publicitate romylos karatzas & co e.e. sakelchrom scalotechniki schlosser-pfeiffer gmbh star pres edit tbwa bucuresti thessaloniki international trade fair velexpo wiebusch polymberbeton technik gmbh & co kg ygrec pagini utile zero cash art-metal bos trading coelco trade com electro construct comtec 2000 inc srl consolight com courbirom duoverzio s.r.l. electroglobal elmark grup elmet construct energobit prod expo line sp.z o.o. fogliani romania frosys hensel romania ifma julien stile kopos electro legrand local logimaetics electric medirom mesan metal sanayi ve tic.ltd.sti moeller electric obo bettermann romania sr proenerg plus rhenac prod rittal sisteme schrack energietechnik siemens steinel trading tema sistemi and training tim eurosei srl uspeh ssb holding vlg ro s.r.l. zph elektro-plast asco investment containex handelsgesellschaft m.b.h. covired decorio plus dexion material handling domina consulting eden edil gama edil mecanica egea prod elpreco sa emi international s.r.l. eschenbach zeltbau gmbh & co. kg euro modul eurohale antreprenor eurostuff trade faresin romania frisomat sa g.b.a. plastik g.e.s.t. green energy galcorom gecsat gerhatek gmbh goer group gota gunther-tore romania haemmerlin sas heborom int. srl hit ro i.c.s. industrie constructii servicii inbach inchirieri bai industrial access kgk konsimpex kingspan kontakt-simon s.a. kontirom koram constructii ro land romania lemir loial invest malpro spol sro mari vila com matis com impex media all agency menatwork est prefabricate minvas impex company mkm-ro grup mo naldi mobilbox kontener kereskedelmi kft. mti 2001 comimpex netcom omega rom trade '94 original construct concept paralel paulinos peri romania s.r.l. pomponio srl prefab sa prefabricate vest s.a. pro sand engineering s.r.o. proelectric srl protect kronos impex srl raris & weiss int real produkt imporex rom jgheab rom schela romstal leasing ifn schela international enterprise schele-tech sciutto & partners staff steel profile straaltechniek minex international tasta armatura tehnitech com texec international tivierre costruzioni tobler echafaudages gmbh triplast twins import export servicii ultma construccion polska s.a. uniart upruc pol sa walmih transport wapo service wise final construct intersign company odem srl romatermit construct srl seliron srl valcon roofs srl geko comert imcop koper system new roof coverings seva group aaa izoconstruct alfa sinai allusystem international ambient anmir aqua-biotec astra roger atacelik yapi uretim augment baibia baviera besco ltd blue container boryszew group / impexmetal group carolcristi ccia suceava city gate confind construct materia columbeanu construct sm grup consult line container factory iasi